at-hageve

Hageve staat voor mijn initialen H.G. Vrugt (ja, je moet wat!). Een krachtige naam die bedacht is voor mijn twitteraccount @hageve. Hier bestook ik de avatar @hagevewereld ongevraagd met mijn gedachtenkronkels en vertel ik enthousiast over mijn interesses en zorgen. Nu is at-hageve ook de naam van mijn bedrijf.

Henk_2014In het dagelijks leven ben ik namelijk (grafisch) vormgever en reclameman. En toevallig een met een passie voor duurzaamheid. Alhoewel het jammer is dat dit woord tegenwoordig te pas en te onpas door allerlei bedrijven gebezigd wordt omdat dat  kennelijk goed verkoopt, laat ik mij hierdoor niet weerhouden de term te hanteren. Als zelfstandige bied ik mijn diensten en producten aan en de duurzaamheid krijgt u er gratis bij.

Ik práát namelijk niet alleen over duurzaamheid, ik probeer ook zoveel mogelijk duurzaam te zijn, privé én zakelijk. Zelf energie opwekken, energieverbruik terugbrengen, gebruikmaken van milieuvriendelijke materialen, water besparen, recyclen, elektrisch rijden… ik vind het belangrijk maar vooral ook leuk om zo mijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te krijgen. Natuurlijk ben ik ook maar een mens met al zijn zwakheden en gebreken en natuurlijk spelen kosten soms ook een belemmerende factor, maar als er een reële keuze is, zal ik steeds voor de meest duurzame oplossing gaan.