Galerie

In de galerie zal ik met regelmaat items zetten van mijn vrije werk.
Dat vrije werk, de naam zegt het al, kan echt van alles zijn. Ik vind het heerlijk om, naast werk voor opdrachtgevers, zo af en toe ook eens geheel vanuit mijn eigen creatieve kracht iets te bedenken en te maken.

Alle items die hier staan zijn te koop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen over prijs en levering.

Object 1: Schilderij ‘stilleven met blauwe kan’

Schilderij_blauwe_kan

Object 2: Tafel ‘Stoer’

Tafel_Stoer3In een zoektocht naar een studiotafel die voldeed aan al mijn eisen kwam ik tot de conclusie dat die tafel niet bestond. Zelf een tafel ontwerpen en door een professionele timmerman laten maken bleek uiteindelijk de enige optie. De tafel is stoer, stevig, groot maar ook sober, praktisch en betaalbaar. Het ontwerp is een knipoog naar de meubels van de Bossche School, een stroming uit de periode van de wederopbouw.
Deze tafel is te bestellen, waarbij formaat en kleur door koper zelf te bepalen is. Maar ook deze kant-en-klare tafel is te koop.

Tafel_Stoer2
Tafel ‘Stoer’ 300×100 cm, gebeitst hout, warmgrijs (ook andere maten en kleuren mogelijk)

Tafel_Stoer1

Object 3: Foto’s ‘stilleven’

Een zevental kunstfoto’s met als thema ‘stilleven’. Iedere foto wordt uitgebracht in een beperkte, genummerde en gesigneerde, oplage van 10 stuks.
De werken kunnen zowel los als geheel ingelijst geleverd worden.

Het formaat is 100 x 100 cm. Inclusief lijst 104,8 x 104,8 cm.
De standaardlijst is zwart, maar kan op verzoek ook in een andere uitvoering geleverd worden. De lijst is uitgevoerd met ontspiegeld glas.

vaas_LR tulp_LR oogst_LR licht_LR Kan_LR fruit_LR appels_LR